Myrskyläntien palveluasuntokeskukseen palveluntuottajaksi Saga Care

Minerva ja Esperi Care Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Minerva Palvelausunnot II Ky:n palveluasuntokeskuksen pitkäaikaisesta vuokraamisesta Saga Care:n käyttöön. Kohteessa on 85 palveluasuntoa sekä 24 asukkaan ympärivuorokautisia hoivaa tarjoava yksikkö. Palveluasunnot on tarkoitettu ikäihmisille joissa asukas saa turvallisen kodin, jossa hän voi nauttia mukavasta arjesta ja saa tarvitsemansa arjen avun ja hoivan. Arjen laatua lisäävät talon omat saunat, uima-allas, ravintola, kahvila ja viihtyisät liikunta ja harrastetilat. Laadukkaiden asumis-, siivous- ja ateriapalveluiden lisäksi talon harrastus- ja kulttuuritoiminta on vilkasta ja monipuolista.

Kiinteistö sijaitsee Oulunkylän puistoon rajautuen luonnonkauniilla paikalla osoitteessa Myrskyläntie 18, 00650 Helsinki. Talo on erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Esperi aloittaa toiminnan Oulunkylässä loppuvuoden 2015 aikana.

Mahdolliset asukaskyselyt voi osoittaa Esperiin Laura Isohannille joko puhelimitse 050 413 4223 tai sähköpostitse laura(at)sagacare.fi.


 

Minerva-yhtiöt 1.6.2015

Siirry sivun alkuun