Hoivakoti Atzalealle uudet tilat

Hoivakoti Atzalealle valmistuivat uudet toimitilat Länsi-Vantaalle. Kiinteistön sijainti on viihtyisällä pientaloalueella jossa on hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä lähialueen muut palvelut. Hoivakoti on suunniteltu muistisairaille asiakkaille huomioiden heidän erityistarpeitaan.

Rakennus on kaksikerroksinen jossa on tilavat ja puutarhamaiset asukaspiha-alueet. Talon ympärille on suunniteltu turvallinen kävelyreitti jonka varrella on pysähdyspenkkejä ja puutarhamaisia istutuksia. Asiakaspaikkoja on 40 jossa jokaisella asukkaalla on tilava oma huone 20 m2 sekä 4 m2 saniteettitila. Rakennuksessa on mahdollisuus myös kahden hengen huoneisiin. Asiakkailla on yhteisiä ruokailu-, liikunta-, oleskelu-, ja monitoimitiloja. Käytettävissä on myös sauna, peseytymis-, ja pukeutumistiloineen. Hoivakodissa on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaan asukkaille maukasta ja ravitsevaa kotiruokaa.

Hoivakodin välittömässä yhteydessä on 4 palveluasuntoa, joissa asiakkaat voivat elää omatoimista elämää. Palveluasuntojen asukkaille on tarjolla myös tukipalveluita mm. ateria-, sauna-, viriketoiminta-, sairaanhoitajavastaanotto- ja lääkäripalvelu.

Kiinteistö siirtyi valmistuttuaan Minerva-Quorum Palveluasunnot II -kiinteistöpääomarahaston omistukseen. Onnea Hoivakoti Aztalealle uusiin tiloihin!

 

Minerva-yhtiöt 1.10.2013

Siirry sivun alkuun